Co. Rayson Foshan υφαμένη μη, ΕΠΕ

Κύριο εμπορικό σήμα του μη υφανθε'ντος τραπεζομάντιλου και γεωργικού μη υφανθε'ντος

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7

Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd

Η μη υφανθείσα Co. Rayson Foshan, ΕΠΕ είναι μια κοινοπραξία sino-ΗΠΑ, που καθιερώνεται το 2007, που βρίσκεται στην πόλη της ζώνης υψηλής τεχνολογίας Foshan Shishan, λιγότερο από 30 λεπτά από το διεθνή αερολιμένα Guangzhou Baiyun, δίπλα στο Volkswagen, τη Honda, CMO και άλλες επιχειρήσεις, με έναν σύνθετο καλύπτοντας έναν τομέα κατά προσέγγιση 80.000 τετραγωνικών μέτρων και απασχολώντας πάνω από 400 άτομα. Η επιχείρηση ειδικεύεται στην παραγωγή των μη υφανθε'ντων υφασμάτων spunbond και των μη υφανθε'ντων προϊόντων υφάσματος, με περισσότερα από 90 τοις εκατό των προϊόντων της που πωλούνται σε περισσότερες από 30 χώρες.

Η μη υφανθείσα Co. Rayson Foshan, ΕΠΕ είναι καρυκευμένος κατασκευαστής στη μη υφανθείσα βιομηχανία υφάσματος με τα έτη εμπειρίας. Είναι δεσμευμένο στη μη υφανθείσα έρευνα, την ανάπτυξη, και την παραγωγή υφάσματος και έχει επτά προηγμένες μη υφανθείσες γραμμές παραγωγής υφάσματος, ικανές SMS, SS, μη υφανθε'ντα υφάσματα του S, με την παράγοντας σειρά βάρους από 10gsm σε 150gsm μέσα στο πλάτος 3.2m, με ένα ετήσιο ποσό παραγωγής ζυγίζοντας πάνω από 18.000 τόνους. Η επιχείρηση είναι σε θέση τα μη υφανθε'ντα υφάσματα πολλών διαφορετικών χρωμάτων και μεγεθών, κατάλληλα για πολλές διαφορετικές χρήσεις.

 

Επιπλέον, η μη υφανθείσα Co. Foshan Rayson, ΕΠΕ είναι γρήγορος αποκριτής στη ζήτηση στην αγορά. Παρατηρώντας μια ζήτηση στην ευρωπαϊκή αγορά, η επιχείρηση ανέπτυξε ένα μη υφανθε'ν τραπεζομάντιλο υφάσματος που έγινε γρήγορα δημοφιλές μέσα σε εκείνη την αγορά. Βοηθημένη με την χρήση της αυτόματης κοπής της και δίπλωμα των μηχανών, η επιχείρηση είναι σε θέση τα μη υφανθε'ντα υφάσματα που το καλύτερο κοστούμι η ταξινόμηση ενός πελάτη χρειάζεται. Πρόσφατα, η νέα απελευθέρωση της επιχείρησης διεθνώς SGS πιστοποίησε ότι τα μη υφανθε'ντα υφάσματα έγιναν ευρέως χρησιμοποιημένα στην αγορά γεωργικών προϊόντων. Μέσω της παραγωγής των περιβαλλοντικά ασφαλών υφασμάτων σε ποικίλα χρώματα και μεγέθη, μη υφανθείσα Co. Foshan Rayson, το ΕΠΕ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του.

Αντιμέτωπη με τον άγριο ανταγωνισμό αγοράς, η μη υφανθείσα Co. Foshan Rayson, ΕΠΕ έχει κατορθώσει να αναπτυχτεί η υποχρέωσή της διατήρησης της αξιοπιστίας ποιοτικού ελέγχου και βιομηχανίας. Η επιχείρηση αφιερώνεται «αξιόπιστος, καινοτόμος, ενθουσιώδης, κοινός», δεσμευμένος να παρέχει την αποτελεσματική και αποδοτική εξυπηρέτηση πελατών.

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Rayson

Αριθμός Υπαλλήλων : 201~300

Ετήσιες πωλήσεις : 20,000,000-21,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Product Certifications: SGS Certificates

ιστορία της εταιρίας

Το Rayson καθιερώθηκε το 2007 όταν επεξεργάστηκε μόνο μια γραμμή παραγωγής PP Spunbonded με τη μηνιαία ικανότητα 300tons, μετά από την ανάπτυξη ετών, τώρα έχει 5 γραμμές παραγωγής με max.width 3.2m, και μπορεί να παραγάγει ένα χρώμα ευρέος φάσματος σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη. Εκτός αυτού, PP μη που υφαίνονται τελειωμένος - προϊόντα 

όπως οι τσάντες αγορών, οι καλύψεις κοστουμιών είναι ένα από τα κύρια προϊόντα μας,

 

Έξω η έννοια της επιστημονικής παραγωγής διαχειριζόμαστε και ο χαμηλός άνθρακας, που εμπιστεύεται και που ικανοποιεί από τους πελάτες με την υψηλή - ποιότητα - σταθερή ποιότητα και την ενθουσιασμός-υψηλή αποτελεσματικότητα μετά από την υπηρεσία, Rayson ακολουθεί και αναπτύσσει την ακεραιότητα, αγώνας, καινοτομία, που μοιράζεται δεδομένου ότι μας το spiri. Με τη γρήγορη πώληση και τη μικρή πολιτική της αγοράς κερδών, θα συνεχίσουμε και θα βελτιωθούμε.

το http://player.youku.com/player.php/sid/XMzI5MzU2NzY0/v.swf

υπηρεσία της εταιρίας

Το Rayson έχει το δικαίωμα 90% εισαγωγής-εξαγωγής προϊόντων μας του εξάγεται oversea στις αγορές, έχουμε περισσότερο από την εμπειρία 7 ετών s σε αυτόν τον τομέα, που είναι κύριο της προηγμένης διαδικασίας παραγωγής και του ακριβούς ποιοτικού συστήματος διαχείρισης. Τα προϊόντα μας έχουν περάσει SGS το πιστοποιητικό και κάποιο σχετικό πιστοποιητικό qulity.

 

Χρόνος παράδοσης: 

 

Επιβεβαιώνουμε την -παράδοση για κάθε πελάτη. Ο χρόνος παραγωγής είναι 25 ημέρες μετά από την κατάθεση. 

 

Ναυτιλία tem: 

 

Η ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CIF, CNF Ή EXW γίνονται αποδεκτές από την πλευρά μας. Ο στέλνοντας λιμένας μπορεί να είναι Shenzhen, Guangzhou ή Foshan. 

 

 

Υπηρεσία μεταπώλησης

 

Το δίκτυο πωλήσεών μας συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων και της υπηρεσίας μεταπώλησης. Μπορούμε να εγγυηθούμε μια γρήγορη υπηρεσία μεταπώλησης για τα προϊόντα μας που πωλούνται παντού στον κόσμο. Εκτός αυτού, Rayson

 

Πλεονέκτημα της επιχείρησης Rayson

 

1. Εξοικονόμηση του χρόνου σας


  Το Rayson έχει την ισχυρή ικανότητα παραγωγής και την ομάδα Ε&Α, που κερδίζουν το χρόνο σας για σας στην εποχή πώλησης σύλληψης.

 • Υπάρχουν έξι γραμμές παραγωγής για το υφαμένο ύφασμα PP μη με τη μηνιαία παραγωγή μέχρι 1300 τόνοι. 
 • Υπάρχουν πέντε αυτόματες τέμνουσες μηχανές για το μη υφαμένο τραπεζομάντιλο που μπορεί να παραγάγει 200tons μηνιαία.
 • Υπάρχουν πέντε προηγμένοι εξοπλισμοί για άλλο μη που υφαίνεται τελειωμένος - προϊόντα. 100tons του μικρού υφαμένου υφάσματος ρόλων μη και 200 τόνους της ένωσης που υφαίνονται μη κάνουν με την κόλλα. 
 • Υπάρχουν περισσότερες από 100 μηχανές για την άνοιξη στρωμάτων με τη μηνιαία παραγωγή 100.000 PC συμπεριλαμβανομένης της άνοιξη τσεπών, bonnell άνοιξη και συνεχές ελατήριο. 
 • Δύο γέμισαν τις μηχανές για το στρώμα με τη μηνιαία παραγωγή 10,000pcs. 

2. Καλύτερη υπηρεσία


Η ομάδα πωλήσεών μας εξοικειώνεται αρκετά με το διεθνές εμπόριο. Παρευρισκόμαστε σε πολύ μεγάλο σπίτι εμπορικών εκθέσεων και στο εξωτερικό και την πλατφόρμα χρήσης differet netword για να ερευνήσουμε την αγορά inetrnational.


3.Competitive τιμή


Έχουμε την ικανοποιητική πρώτη ύλη και προσφέρουμε τη σταθερή τιμή για να εγγυηθούμε το όφελος και των δύο πλευρών και να μειώσουμε τον κίνδυνο εμπορίου. 


4.Relived για να αγοράσει

 • Έχουμε ένα πλήρες ποιοτικό σύστημα διαχείρισης και προφανώς μια ανταγωνιστική τιμή. 
 • 95% των προϊόντων μας που μπορούν να καλύψουν την απαίτηση των διαφορετικών τομέων εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες 
 • Έχουμε καθιερώσει την επιχειρησιακή σχέση με μερικά παγκοσμίως διάσημα εμπορικά σήματα.

 

Πλεονέκτημα του υφαμένου υφάσματος Rayson PP μη

 

 • Το Rayson έχει έξι προηγμένες seasame γραμμές παραγωγής υφάσματος PP μη υφαμένες με τη μεγάλη παραγωγή και την έγκαιρη παράδοση. Και μπορούμε να παραγάγουμε τα διάφορα λειτουργικά υφαμένα προϊόντα PP μη.
 • Τα προϊόντα μας παράγονται από τη φρέσκια πρώτη ύλη που εισάγεται από τη Exxon, τις επιχειρήσεις Basell και άλλους διάσημους προμηθευτές.
 • Το Rayson έχει ένα πλήρες ποιοτικό σύστημα διαχείρισης που βοηθά τα PP μας μη υφαμένο απονεμημένο ύφασμα «Guangdong διάσημο εμπορικό σήμα». Μπορούμε να ελέγξουμε την ποιότητα εγκαίρως επειδή οι ποσότητες που χρησιμοποιούμε τελειωμένη - τα προϊόντα είναι μέχρι 300 τόνοι.
 • 95% των προϊόντων μας εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες που μπορούν να καλύψουν την απαίτηση των διαφορετικών τομέων. 

 

Πλεονέκτημα του στρώματος Rayson

 

 • Το Rayson έχει έξι προηγμένες seasame γραμμές παραγωγής υφάσματος PP μη υφαμένες με τη μεγάλη παραγωγή και την έγκαιρη παράδοση. Και μπορούμε να παραγάγουμε τα διάφορα λειτουργικά υφαμένα προϊόντα PP μη.
 • Τα προϊόντα μας παράγονται από τη φρέσκια πρώτη ύλη που εισάγεται από τη Exxon, τις επιχειρήσεις Basell και άλλους διάσημους προμηθευτές.
 • Το Rayson έχει ένα πλήρες ποιοτικό σύστημα διαχείρισης που βοηθά τα PP μας μη υφαμένο απονεμημένο ύφασμα «Guangdong διάσημο εμπορικό σήμα». Μπορούμε να ελέγξουμε την ποιότητα εγκαίρως επειδή οι ποσότητες που χρησιμοποιούμε τελειωμένη - τα προϊόντα είναι μέχρι 300 τόνοι.
 • 95% των προϊόντων μας εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες που μπορούν να καλύψουν την απαίτηση των διαφορετικών τομέων. 

 

Ομάδα επιχείρησης

 

 

                                                           △Sales και ομάδα παραγωγής

 

 

                                                             △Empolyee Rayson

 

                                                                      △Outward συνδεδεμένος