Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: Rayson
Αριθμός Υπαλλήλων: 201~300
Ετήσιες πωλήσεις: 20,000,000-21,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Πιστοποιήσεις προϊόντων: SGS πιστοποιητικά
Εισαγωγή

Η μη υφανθείσα Co. Rayson Foshan, ΕΠΕ είναι μια κοινοπραξία sino-ΗΠΑ, που καθιερώνεται το 2007, που βρίσκεται στην πόλη της ζώνης υψηλής τεχνολογίας Foshan Shishan, λιγότερο από 30 λεπτά από το διεθνή αερολιμένα Guangzhou Baiyun, δίπλα στο Volkswagen, τη Honda, CMO και άλλες επιχειρήσεις, με έναν σύνθετο καλύπτοντας έναν τομέα κατά προσέγγιση 80.000 τετραγωνικών μέτρων και απασχολώντας πάνω από 400 άτομα. Η επιχείρηση ειδικεύεται στην παραγωγή των μη υφανθε'ντων υφασμάτων spunbond και των μη υφανθε'ντων προϊόντων υφάσματος, με περισσότερα από 90 τοις εκατό των προϊόντων της που πωλούνται σε περισσότερες από 30 χώρες.

Κίνα Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η μη υφανθείσα Co. Rayson Foshan, ΕΠΕ είναι καρυκευμένος κατασκευαστής στη μη υφανθείσα βιομηχανία υφάσματος με τα έτη εμπειρίας. Είναι δεσμευμένο στη μη υφανθείσα έρευνα, την ανάπτυξη, και την παραγωγή υφάσματος και έχει εννέα προηγμένες μη υφανθείσες γραμμές παραγωγής υφάσματος, ικανές SMS, SS, μη υφανθε'ντα υφάσματα του S, με την παράγοντας σειρά βάρους από 10gsm σε 150gsm μέσα στο πλάτος 4.2m, με ένα ετήσιο ποσό παραγωγής ζυγίζοντας πάνω από 20.000 τόνους. Η επιχείρηση είναι σε θέση τα μη υφανθε'ντα υφάσματα πολλών διαφορετικών χρωμάτων και μεγεθών, κατάλληλα για πολλές διαφορετικές χρήσεις.

 

Επιπλέον, η μη υφανθείσα Co. Foshan Rayson, ΕΠΕ είναι γρήγορος αποκριτής στη ζήτηση στην αγορά. Παρατηρώντας μια ζήτηση στην ευρωπαϊκή αγορά, η επιχείρηση ανέπτυξε ένα μη υφανθε'ν τραπεζομάντιλο υφάσματος που έγινε γρήγορα δημοφιλές μέσα σε εκείνη την αγορά. Βοηθημένη με την χρήση της αυτόματης κοπής της και δίπλωμα των μηχανών, η επιχείρηση είναι σε θέση τα μη υφανθε'ντα υφάσματα που το καλύτερο κοστούμι η ταξινόμηση ενός πελάτη χρειάζεται. Πρόσφατα, η νέα απελευθέρωση της επιχείρησης διεθνώς SGS πιστοποίησε ότι τα μη υφανθε'ντα υφάσματα έγιναν ευρέως χρησιμοποιημένα στην αγορά γεωργικών προϊόντων. Μέσω της παραγωγής των περιβαλλοντικά ασφαλών υφασμάτων σε ποικίλα χρώματα και μεγέθη, μη υφανθείσα Co. Foshan Rayson, το ΕΠΕ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του.

Κίνα Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Αντιμέτωπη με τον άγριο ανταγωνισμό αγοράς, η μη υφανθείσα Co. Foshan Rayson, ΕΠΕ έχει κατορθώσει να αναπτυχτεί η υποχρέωσή της διατήρησης της αξιοπιστίας ποιοτικού ελέγχου και βιομηχανίας. Η επιχείρηση αφιερώνεται «αξιόπιστος, καινοτόμος, ενθουσιώδης, κοινός», δεσμευμένος να παρέχει την αποτελεσματική και αποδοτική εξυπηρέτηση πελατών.

 

Κίνα Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Ιστορία

Το Rayson καθιερώθηκε το 2007 όταν επεξεργάστηκε μόνο μια γραμμή παραγωγής PP Spunbonded με τη μηνιαία ικανότητα 1800tons, μετά από την ανάπτυξη ετών, τώρα έχει 9 γραμμές παραγωγής με max.width 4.2m, και μπορεί να παραγάγει ένα χρώμα ευρέος φάσματος σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη. Εκτός αυτού, PP μη που υφαίνονται τελειωμένος - τα προϊόντα όπως το μη υφαμένο τραπεζομάντιλο, το δέρας προστασίας παγετού, το ύφασμα ελέγχου ζιζανίων και τα μίας χρήσης σεντόνια είναι ένα από τα κύρια προϊόντα μας,

 

Έξω η έννοια της επιστημονικής παραγωγής διαχειριζόμαστε και ο χαμηλός άνθρακας, που εμπιστεύεται και που ικανοποιεί από τους πελάτες με την υψηλή - ποιότητα - σταθερή ποιότητα και την ενθουσιασμός-υψηλή αποτελεσματικότητα μετά από την υπηρεσία, Rayson ακολουθεί και αναπτύσσει την ακεραιότητα, αγώνας, καινοτομία, που μοιράζεται δεδομένου ότι μας το spiri. Με τη γρήγορη πώληση και τη μικρή πολιτική της αγοράς κερδών, θα συνεχίσουμε και θα βελτιωθούμε.

το http://player.youku.com/player.php/sid/XMzI5MzU2NzY0/v.swf

Υπηρεσία

Το Rayson έχει την εισαγωγή-εξαγωγή του που σωστά 90% των προϊόντων μας εξάγονται oversea στις αγορές, έχουμε περισσότερο από την εμπειρία 14 ετών s σε αυτόν τον τομέα, που είναι κύριο της προηγμένης διαδικασίας παραγωγής και του ακριβούς ποιοτικού συστήματος διαχείρισης. Τα προϊόντα μας έχουν περάσει SGS το πιστοποιητικό και κάποιο σχετικό πιστοποιητικό qulity.

 

Χρόνος παράδοσης:

 

 

Επιβεβαιώνουμε την -παράδοση για κάθε πελάτη. Ο χρόνος παραγωγής είναι 25 ημέρες μετά από την κατάθεση.

 

 

Ναυτιλία tem:

 

 

Η ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CIF, CNF Ή EXW γίνονται αποδεκτές από την πλευρά μας. Ο στέλνοντας λιμένας μπορεί να είναι Shenzhen, Guangzhou ή Foshan.

 

 

 

Υπηρεσία μεταπώλησης

 

Το δίκτυο πωλήσεών μας συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων και της υπηρεσίας μεταπώλησης. Μπορούμε να εγγυηθούμε μια γρήγορη υπηρεσία μεταπώλησης για τα προϊόντα μας που πωλούνται παντού στον κόσμο. Εκτός αυτού, Rayson

 

Πλεονέκτημα της επιχείρησης Rayson

 

1. Γεωγραφική ανωτερότητα

Η υφαμένη επιχείρηση Rayson μη βρίσκεται στη ζώνη υψηλής τεχνολογίας Foshan, δίπλα στις γνωστές επιχειρήσεις όπως το FAW-Volkswagen, Chimei Innolux, και η μηχανή της Honda. Το Rasyon είναι σε θέση να πιάσει τις πληροφορίες βιομηχανίας για να διευκολύνει εγκαίρως την εισαγωγή των σημαντικών ταλέντων και τη προηγμένη τεχνολογία.

 

2. Πλεονέκτημα κλίμακας

Το Rayson είναι ισχυρό, με 2 εργοστάσια κάτω από την ομάδα, που καλύπτει μια περιοχή 80.000 τετραγωνικών μέτρων, και 700 υπαλλήλων. Η ετήσια αξία παραγωγής της ομάδας είναι 400 εκατομμύρια yuan, περίπου 70 εκατομμύριο αμερικανικά δολάρια (60 εκατομμύριο ευρώ).

 

3. Προηγμένος εξοπλισμός

Το Rayson έχει εισαγάγει διάφορες πλήρως αυτόματες ευφυείς γραμμές παραγωγής και ανεξάρτητα ερευνημένος και έχει αναπτύξει ποικίλο εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες παραγωγής.

 

4. Διαφοροποίηση προϊόντων

Το Rayson είναι κύριο ποικίλων προϊόντων συμπεριλαμβανομένων των μη υφανθε'ντων υφασμάτων και των προϊόντων, των χαλύβδινων συρμάτων, των ελατηρίων, και των στρωμάτων. Η επιχείρηση βελτιστοποιεί και ενσωματώνει τους ίδιους πόρους της και έχει τα πλεονεκτήματα στην ποιότητα, το χρόνο παράδοσης, και την τιμή.

 

5. Τέλειο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης

Το Rayson είναι μια κοινοπραξία sino-ΗΠΑ και έχει περάσει Iso9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2008. Η ομάδα έχει 12 έτη εμπειρίας στην παραγωγή των μη υφαμένων υφασμάτων και των στρωμάτων, 30 έτη εμπειρίας την άνοιξη κατασκευαστικός, ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας ήχου και μια πλούσια εμπειρία παραγωγής για να εξασφαλίσει σταθερή και υψηλή ποιότητα των προϊόντων.

Καινοτόμος ομάδα Ε&Α: Το προϊόν έχει περισσότερες από 30 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πιστοποιήσεις τρίτων. Η επιχείρηση έχει συνεργαστεί με πολλά μονάδες και πανεπιστήμια επιστημονικής έρευνας.

 

6. Ευρέα δίκτυα πώλησης

Εκτός από τις σχετικές εκθέσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, κάθε τύπος προϊόντος έχει ένα ανεξάρτητο δίκτυο πώλησης δικτύων, και τα προϊόντα πωλούνται σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

 

Πλεονέκτημα του υφαμένου υφάσματος Rayson PP μη

 

  • Υπάρχουν 3 κέντρα έκθεσης για τα μη υφανθε'ντα υφάσματα και τα προϊόντα, και περισσότερες από 30 μορφές προϊόντων είναι στην επίδειξη.
  • Υπάρχουν 9 μη υφανθείσες γραμμές παραγωγής υφάσματος PP, το μέγιστο πλάτος είναι 4,2 μέτρα, και η ικανότητα εργαστηρίων είναι 170x40hq/month, περίπου 2000 τόνοι.
  • Το προϊόν χρησιμοποιεί εισαγόμενες τις υψηλή ποιότητα πρώτες ύλες PP για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων και τη σταθερή απόδοση.
  • Το προϊόν μπορεί να περάσει το πιστοποιητικό oeko-TEX, και μπορεί να αντιμετωπιστεί με τις υδρόφιλες, αντι-UV, αντιβακτηριακές, αντιστατικές και άλλες ειδικές μεταχειρίσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.
  • Ο μακροπρόθεσμος και ικανοποιητικός κατάλογος πρώτης ύλης στην αποθήκη εμπορευμάτων εξασφαλίζει τη σταθερότητα των τιμών προϊόντων και παρέχει στους πελάτες με αυτοπεποίθηση σε συνεργασία διεθνούς εμπορίου την επιχείρησή μας.
  • Η υφαμένη επιχείρηση Rayson μη αυτήν την περίοδο έχει καθιερώσει τις σε βάθος και σταθερές συνεταιριστικές σχέσεις με τις γνωστές επιχειρήσεις όπως η άσπρη καρυδιά, τις βιομηχανίες HANES και Sunkel στην Πολωνία.

 

Η ομάδα μας

 

 

Κίνα Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

                                                         △Ομάδα πωλήσεων Rayson

 

Κίνα Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

                                                    △Ομάδα πωλήσεων Rayson του μη υφαμένου υφάσματος

 

Κίνα Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

                                                                △Buiding δραστηριότητα ομάδας

 

Κίνα Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

△Buiding δραστηριότητα ομάδας