Δεκαπέντε έτη Rayson, που κινούνται προς ένα νέο ταξίδι

July 8, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δεκαπέντε έτη Rayson, που κινούνται προς ένα νέο ταξίδι

Ο χρόνος πετά. Στις 2 Ιουλίου 2022, η μη υφανθείσα Co. Foshan Ruixin, ΕΠΕ έχει καθιερωθεί για δεκαπέντε έτη. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 15 ετών, Rayson έχει εμμείνει στην αρχική φιλοδοξία του, δούλεψε σκληρά για να καινοτομήσει, και πήρε ένα βήμα τη φορά. Έχει ριζώσει στη βιομηχανική ζώνη υψηλής τεχνολογίας Foshan, έχει αυξηθεί βαθμιαία, και έχει επιτύχει τα καρποφόρα αποτελέσματα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δεκαπέντε έτη Rayson, που κινούνται προς ένα νέο ταξίδι  0

 

Από ένα γραφείο λιγότερο από 100 τετραγωνικά μέτρα και μόνο μια μη υφανθείσα γραμμή παραγωγής, μετά από δεκαπέντε έτη δοκιμών και τις δυσκολίες, Rayson έχει αναπτυχθεί στο παρόν, με έναν τομέα παραγωγής περισσότερων από 80.000 τετραγωνικών μέτρων, με 12 γραμμές παραγωγής των μη υφανθεισών υφασμάτων και meltblown της γραμμής παραγωγής, με μια ετήσια παραγωγή περισσότερων από 20.000 τόνων των μη υφανθε'ντων υφασμάτων από την παραγωγή του χαλύβδινου σύρματος, στα τελειωμένα στρώματα, στην οικοδόμηση των αυτοματοποιημένων εργαστηρίων παραγωγής στρωμάτων, μπορούμε να παραγάγουμε 360.000 στρώματα μέσος--υψηλός-τελών κάθε χρόνο.

 

Τα μη υφανθε'ντα υφάσματα Rayson και τα στρώματα Rayson έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές στον κόσμο στα προηγούμενα 15 έτη, που φέρνουν πολλές ευκολία και ζεστασιά στους ανθρώπους από όλο ο κόσμος, που δημιουργούν πολλή αξία για την κοινωνία, και που παρέχουν στους υπαλλήλους πολλές ευκαιρίες.

 

Υπό την επήρεια διάφοροι ηγέτες, Rayson έχουν εμμείνει πάντα στο πνεύμα της ενεργού προσπάθειας, της αγάπης του αθλητισμού και της σοβαρής εργασίας. Την 1η Ιουλίου, Rayson κράτησε τα προσκλητήρια πρωταθλήματα μιας υπαλλήλων διασκέδασης αθλητικής συνάντησης και ενός μπάντμιντον για να μοιραστεί τη χαρά της αύξησης με τους υπαλλήλους και να αφήσει τον καθέναν να πάρει πιό κοντά σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δεκαπέντε έτη Rayson, που κινούνται προς ένα νέο ταξίδι  1

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δεκαπέντε έτη Rayson, που κινούνται προς ένα νέο ταξίδι  2

 

Η αλλαγή πραγμάτων και η κίνηση αστεριών, χρόνος είναι εσπευσμένες, εξετάζοντας πίσω την καλλιέργεια και συγκομίζοντας, τα λουλούδια στο παρελθόν είναι λαμπρά, και το μέλλον είναι ακόμα ελπιδοφόρο. Nonwovens Rayson δεν θα ξεχάσουν την αρχική πρόθεσή του, θα είναι προσγειωμένα, και θα δημιουργήσουν τη νέα λαμπρότητα με τα καλύτερα αποτελέσματα!

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δεκαπέντε έτη Rayson, που κινούνται προς ένα νέο ταξίδι  3