Ύφασμα προστασίας παγετού: Πώς να το χρησιμοποιήσει και πότε

May 21, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ύφασμα προστασίας παγετού: Πώς να το χρησιμοποιήσει και πότε

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΦΑΣΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΓΕΤΟΥ;

Το ύφασμα παγετού proteciton είναι κάλυψη κήπων φιαγμένη από μη υφανθε'ν ύφασμα πολυπροπυλενίου 17gram που είναι ελαφριά αναπνεύσιμο και ανθεκτικό. Το ύφασμα προστασίας παγετού είναι εξαιρετικά-ελαφρύ, κρατώντας το χρηματοκιβώτιο εγκαταστάσεών σας από τη ζημία. Αντίθετα από τις συνήθως χρησιμοποιημένες εναλλακτικές λύσεις όπως τα σεντόνια, burlap, ή του ζωγράφου tarps, το ύφασμα επιτρέπει στις εγκαταστάσεις την κατάλληλη ροή αέρος.
Κρατά τη θερμότητα μέσα, ζωύφια έξω, είναι ένας άριστος ανεμοφράχτης για τις νέες μεταμοσχεύσεις. Επιτρέπει στη βροχή και την υπερυψωμένη άρδευση για να φθάσει στις εγκαταστάσεις και το χώμα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ύφασμα προστασίας παγετού: Πώς να το χρησιμοποιήσει και πότε  0


ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΈΝΑ ΥΦΑΣΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΓΕΤΟΥ;
Οι καλλιεργητές χρησιμοποιούν τα καλύμματα παγετού για διάφορους διαφορετικούς τύπους εφαρμογών. Προσφέρουν τις ευκαιρίες για την παράταση εποχής με την ελάχιστη υποδομή από:

 

Προστασία παγετού
Προστασία παγώματος, αυτό ενάντια στο πάγωμα παγετού και κρύος καιρός.

Προστασία χιονιού
Όταν χιόνια, το στήριγμα πλαισίων επάνω οι εγκαταστάσεις καλύπτει για να αποτρέψει το χιόνι από τη συντριβή και το κρυοπάγημα των εγκαταστάσεών σας

Προστασία έκθεσης
Ενάντια στη UV ζημία φωτός του ήλιου, κρατήστε το χώμα και τις εγκαταστάσεις από την υπερθέρμανση

Έλεγχος παρασίτων
Πουλιά, ζώα και έντομα φραγμών από το δάγκωμα των εγκαταστάσεών σας


ΠΩΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΓΕΤΟΥ

 

Το ύφασμα προστασίας παγετού μπορεί να εγκατασταθεί στις συγκομιδές σειρών με τις στεφάνες χαμηλός-σηράγγων ή να τοποθετηθούν άμεσα στις εγκαταστάσεις που επιθυμείτε να προστατεύσετε. Η γενική κάλυψη μπορεί να δεθεί με τις καρφίτσες, τους βράχους, ή sandbags υφάσματος τοπίων. Όταν χρησιμοποιούνται χωρίς στεφάνες, τα καλύμματα παγετού αναφέρονται συνήθως ως επιπλέουσες καλύψεις σειρών. Αυτό είναι επειδή ελαφρύς τους επιτρέπει σε τους για ουσιαστικά «να επιπλεύσει» επάνω από τα φυτά σας που στηρίζονται μόνο στις άκρες των φύλλων.

 

Το χειμερινό κάλυμμα μπορεί να κοπεί με το ψαλίδι που εγκαθιστά πέρα από τις σειρές συμβατικός-πλάτους ή χρησιμοποιημένο πραγματικό για τις φυτείες ευρύς-σειρών. Κατά μη χρησιμοποίηση, την υλικό πρέπει να διπλωθεί και να αποθηκευτεί μακρυά από τον ήλιο και την υγρασία. Ενάντια στο πάγωμα, ο παγετός και άλλος κρύος καιρός κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά και μπορούν να προστατεύσουν τις εγκαταστάσεις σας από τον ισχυρό ήλιο, το έντομο και τα πουλιά κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ύφασμα προστασίας παγετού: Πώς να το χρησιμοποιήσει και πότε  1
 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΓΕΤΟΥ

  • Επιτρέπει στον αέρα και την υγρασία για να φθάσει στα φυτά σας και παγιδεύει τη θερμότητα και την υγρασία για να παραγάγει τις μεγαλύτερες, καλύτερες και προηγούμενες παραγωγές συγκομιδών.
  • Μπορεί επεκτείνοντας την αυξανόμενη εποχή των εγκαταστάσεών σας δεδομένου ότι ένα θερμό σπίτι, αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει τους σπόρους να βλαστήσουν γρηγορότερα.
  • Είναι ανθεκτικό για να κρατήσει τη ισχυρή χιονόπτωση με ένα πλαίσιο (πλαίσιο συμπεριλαμβανόμενο).
  • Είναι επαναχρησιμοποιήσιμο, καμία ανάγκη να αφαιρεθεί κάθε πρωί και να αντικατασταθεί κάθε βράδυ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ύφασμα προστασίας παγετού: Πώς να το χρησιμοποιήσει και πότε  2