Χρησιμοποίηση της κάλυψης σειρών για να προστατεύσει τον κήπο σας από τους παγετούς, τα παράσιτα και περισσότερους

August 27, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χρησιμοποίηση της κάλυψης σειρών για να προστατεύσει τον κήπο σας από τους παγετούς, τα παράσιτα και περισσότερους

Τι είναι κάλυψη υπόλοιπου κόσμου;


Η κάλυψη υπόλοιπου κόσμου, αποκαλούμενη επίσης την επιπλέουσα κάλυψη σειρών ή περι:στρέφω-συνδεμένη κάλυψη σειρών, είναι ένα ελαφρύ και γάζα-όπως άσπρο ύφασμα που γίνεται από το πολυπροπυλένιο. Σειρές κάλυψης υπόλοιπου κόσμου στα πάχη. Ένα ελαφρύ ύφασμα, να χαρακτηριστεί ως 15gram σε 34gram. Η κάλυψη υπόλοιπου κόσμου μπορεί να κοπεί στο μέγεθος χρησιμοποιώντας το αιχμηρό ψαλίδι, το οποίο είναι χρήσιμο επειδή έρχεται χαρακτηριστικά στους μεγάλους ρόλους των ποικίλων πλατών και των μηκών.

 

Το Rayson κάνει δύο μορφές της κάλυψης σειρών. Κάποιος είναι στο κομμάτι, άλλο ένα είναι στο ρόλο. Το δημοφιλές μέγεθος στο κομμάτι είναι 1.6m Χ 10m. Είναι διπλωμένο και συσκευασμένο polybag. Το μέγεθος για το ρόλο είναι επίσης 1.6m Χ 10m. Αλλά είναι με το διπλωμένο πλάτος σε 80cm που το καθιστά ευκολότερο για τη συσκευασία.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χρησιμοποίηση της κάλυψης σειρών για να προστατεύσει τον κήπο σας από τους παγετούς, τα παράσιτα και περισσότερους  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χρησιμοποίηση της κάλυψης σειρών για να προστατεύσει τον κήπο σας από τους παγετούς, τα παράσιτα και περισσότερους  1

 

Γιατί κάλυψη υπόλοιπου κόσμου χρήσης;
1. Προστατεύστε τις θερμές συγκομιδές εποχής από τον παγετό
Το ύφασμα κήπων ποικίλλει σε βάρος και την πυκνότητα. Για να κρατήσετε τις εγκαταστάσεις προστατευμένες από τον παγετό, θα χρειαστείτε ένα βαρύτερο υλικό βάρους που δημιουργείται συγκεκριμένα για να παγιδεψει τη θερμότητα.

 

2. Προστατεύστε τις δροσερές συγκομιδές εποχής από τη θερμότητα, ή τις θερμάνετε επάνω το χειμώνα
Οι καλύψεις υπόλοιπου κόσμου επιτρέπουν επίσης σε σας για να επεκτείνουν τη συγκομιδή των δροσερών καιρικών συγκομιδών όπως το κατσαρό λάχανο με την παροχή της ανακούφισης από τον καυτό ήλιο.

 

3. Κρατήστε τα παράσιτα έξω
Μια ελαφριά επιπλέουσα κάλυψη σειρών μπορεί να αλλάξει όλα εάν τα έντομα, τα κουνέλια, ή τα ελάφια γιορτάζουν συχνά στις εγκαταστάσεις σας. Ψάξτε τους αυτούς που πωλούνται για το σκοπό αυτό.

 

4. Μειώστε τον κλονισμό μεταμόσχευσης
Τα σπορόφυτα που αυξάνονται στο εσωτερικό συχνά δεν μπορούν να χειριστούν την πίεση του υπαίθριου καιρού αμέσως.
Έτσι, τα σπορόφυτα χαρακτηριστικά μακριά, ποια μέσα εισάγονται αργά υπαίθρια πρίν μεταμοσχεύονται στον κήπο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χρησιμοποίηση της κάλυψης σειρών για να προστατεύσει τον κήπο σας από τους παγετούς, τα παράσιτα και περισσότερους  2

 

Πώς να χρησιμοποιήσει τις καλύψεις εγκαταστάσεων;


Μπορείτε να καλύψετε τις καλύψεις εγκαταστάσεων για το πάγωμα πέρα από το σας οι εγκαταστάσεις αόριστα άμεσα και εξασφαλίζετε έπειτα το κάλυμμα παγετού εγκαταστάσεων με το χώμα, τις πέτρες ή τις βάσεις. Μπορείτε επίσης να υποστηρίξετε τις επιπλέουσες καλύψεις σειρών με μια στεφάνη, να κάνουν αρκετό χώρο για τις εγκαταστάσεις στην αναπνοή και να αυξηθείτε. Θα μπορούσατε επίσης να κόψετε τις καλύψεις εγκαταστάσεων στα διαφορετικά μεγέθη για διαφορετικούς λόγους.